Skip to content

Waarom een logo laten ontwerpen?

Wanneer je een eigen bedrijf gaat starten of wanneer je de uitstraling van je huidige onderneming wilt professionaliseren, is de eerste stap om te kijken naar het logo. Wat straalt het logo uit en is het herkenbaar voor je klanten of doelgroep. Met een betrouwbaar en uniek logo kun je mogelijke klanten direct aanspreken en is de kans groter dat ze verder kijken naar wat je aan producten of diensten hebt te bieden.

Wij kijken samen met jou naar de beste opties voor je nieuwe logo. Door de combinatie van jouw wensen en onze expertise kunnen we zorgen dat je snel een nieuwe blikvanger hebt voor je bedrijf!

Wat kost het laten ontwerpen van een logo?

“Goedkoop” bestaat, maar “te goedkoop” betekent altijd dat er wat addertjes onder het gras zitten. Wij willen natuurlijk iedere mogelijke klant voorzien van een prachtig logo, maar het belangrijkste is dat jij een goed gevoel hebt bij de ontwerper die je kiest.

Volgens ons bieden wij (mede door onze ruim 15 jaar ervaring) de beste prijs/kwaliteit verhouding die je kunt vinden. Tot 30 augustus hebben wij zelfs een speciale zomerkorting van 20,- euro en dus betaal je voor ons logo ontwerp pakket slechts €179,- excl. btw. Dit is een vaste all-in prijs, dus inclusief een onbeperkt aantal ontwerp- en revisierondes en je krijgt uiteraard all denkbare bestanden van .jpg tot .eps vector.

Verder zijn er geen bijkomende of verborgen kosten, bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

Logo ontwerp stappenplan

Het bestellen van een logo kan makkelijk en snel. Hieronder vind je het stappenplan en je kunt via de links meer informatie vinden.
Als je nog vragen hebt, dan beantwoorden we die uiteraard graag voor je!


Stap 1
Voorbereiding

Denk alvast na over het soort logo dat je graag zou willen. Wordt het bijvoorbeeld een modern strak logo, een speels logo of een zakelijk klassiek logo. Ook de kleuren die je wilt gebruiken (of juist niet) zijn een goed startpunt en bepalen voor een gedeelte de uitstraling van het logo.

We hebben een aantal handige tips opgesteld die je op weg kunnen helpen.


Stap 2
Bestelling plaatsen

Via ons eenvoudige bestelformulier kun je al je wensen en eisen aan ons doorgeven. Geef zeker niet te informatie, want er moet altijd wat creatieve ruimte voor ons open blijven.

Samen met wat achtergrondinformatie over je bedrijf en diensten/producten, hebben we een goed startpunt om voor je aan de slag te gaan.


Stap 3
Bevestiging en betaling

Als wij de bestelling hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk inplannen. Je ontvangt hiervan een persoonlijke bevestiging samen met de factuur en alle mogelijke betaalopties.


Stap 4
Wij gaan aan de slag

Nu is het onze beurt, wij gaan voor je aan de slag met de eerste ontwerpen. Deze ontwerpen ontvang je altijd binnen 1 werkdag.

Je mag in alle vrijheid commentaar leveren op deze voorbeelden en je hebt dus ook voldoende gelegenheid om bij te sturen waar nodig. Dit proces herhaalt zich totdat je helemaal tevreden bent en wij je de definitieve bestanden van je nieuwe logo kunnen doorsturen!

Copyright by Johan Media 2023 – Algemene Voorwaarden – Contactgegevens